Lovas Webáruház Alsóhegyi T.M.

Loesdau, ígéret a minőségre, ragaszkodjunk hozzá!

Loesdau termékek

Kedves Vásárló!

Köszöntjük webáruházunkban, amely Magyarországon elsőként forgalmazza a német Loesdau lovasfelszerelés márka termékeit.

A Németországban elterjedt és kedvelt márka elérhető áron kínál magas minőséget a lovassport szerelmeseinek. Mindegy milyen lófajta, vagy szakág, a Loesdau kínálatában megtalálja, amit keres!


 

Több mint fél évszázada a lovassport szolgálatában

Az első áruház Dél-Németországban, Jürgen Loesdau lovasudvarában nyitotta meg kapuit 1966-ban, és a termékek népszerűségének köszönhetően a márka gyorsan terjeszkedni kezdett. Az eleinte csak rendelésre szállító cég sorra alapította áruházait – amelyek száma mára már elérte a tizenötöt. Az áruházlánc székhelye 1996 óta Bisingenben, a svájci határ közelében található.


 

Loesdau: ígéret a minőségre

Nem véletlenül választja annyi német lovas a Loesdau lófelszereléseket, amelyeket a márka saját nyeregkészítő műhelyében állítanak elő. A szerszámok tervezésénél a legfontosabb kritériumok a biztonság, a tartós, jó minőségű anyag, és a kényelem. A termékeket szigorú szempontok alapján tesztelik, amelyhez a lovassport neves versenyzőinek véleményét is kikérik. A Loesdau termékek folyamatos fejlesztése által a márka a csúcsminőséget képviseli a lófelszerelések körében.

Kinga Kenyeres Gyulassy

Oldalak

Találatok rendezése

Szín

Méret

Kérdése van?


Telefon: +3630/ 273-5200


info@lovas-bolt.com
 

Partnereink