Loesdau, ígéret a minőségre, ragaszkodjunk hozzá!

Loesdau, mint márka

Örömmel értesítjük, hogy Magyarországon elsőként szerződött Loesdau cégcsoport partnereként köszönthetjük! 


Több mint fél évszázada a lovassport szolgálatában

Az első áruház Dél-Németországban, Jürgen Loesdau lovasudvarában nyitotta meg kapuit 1966-ban, és a termékek népszerűségének köszönhetően a márka gyorsan terjeszkedni kezdett. Az eleinte csak rendelésre szállító cég sorra alapította áruházait – amelyek száma mára már elérte a tizenötöt. Az áruházlánc székhelye 1996 óta Bisingenben, a svájci határ közelében található.

Magyarországon elsőként szerződtünk a Bisingeni német Loesdau lovasfelszerelés készítő céggel, ami Németországban nagy múltra tekint vissza. Forgalmazzuk a Loesdau cégcsoportba beszállított összes cég termékeit, mely mindig friss katalógusainkból megrendelhetőek. A Németországban elterjedt és kedvelt márka elérhető áron kínál magas minőséget a lovassport szerelmeseinek. Mindegy milyen lófajta, vagy szakág, a Loesdau kínálatában megtalálja, amit keres!

Jelenleg nem minden terméket tudunk tartani raktáron, a teljes termékpaletta a Loesdau oldalán megtekinthető vagy legfrissebb aktuális katalógusunkban, onnan bármit megtudunk hozni, azonban a készletet igyekszünk teljessé tenni mihamarabb, addig szíves türelmüket kérjük. A rendelést egyelőre személyes telefonbeszélgetéssel és e-maillel igazoljuk vissza, mert szeretnénk közvetlen segítséget nyújtani. Bármilyen kérdés felmerülése esetén hívjanak, írjanak bizalommal. Még számtalan teendőnk van addig, de a termékek minősége meggyőző, megéri a várakozást.

Például a Black-forest a lovasruházat terén kínál nagyon széles választékot kiváló minőségben, míg például a John Webb a lófelszerelések terén alkot maradandót. Itt persze megemlíthetjük a Horse-friends márkát ami nagyon sokat kedveskedik gyermekeinknek, vagy akár az USG-t,  KED-et, ami a biztonságunkra felügyel. Nem szeretnénk minden márkát jelen bemutatónkban felsorolni, inkább jó böngészést kívánunk a katalógushoz, termékeinkhez!

Akinek felkeltette az érdeklődését, készleten lévő termékeinket jelenleg megtekintheti telephelyünkön, előzetes egyeztetés után. A közeljövőben felújítunk egy kis üzlethelyiséget Sülysápon, ahol majd személyesen is lehet válogatni a kiváló minőségű kutya (happy moving), ló és lovasfelszerelés termékeink közül.


Forgalmazott márkák:
  
 
        
  
     

 

Kérdése van?


Telefon: 06302735200


info@lovas-bolt.com


Partnereink