Loesdau, ígéret a minőségre, ragaszkodjunk hozzá!

Húsvéti Nyereményjáték

HÚSVÉTI NYEREMÉNYJÁTÉK!   Játékunk nyertese:  Trinyik Ancsi!

A megosztásokat köszönjük!

Játssz velünk egy Lime vagy Pink színű, póni vagy nagyló méretű Loesdau márkájú fülvédőért!

Itt tudsz játszani: Facebook: http://bit.ly/2WnVa17

➡️  http://bit.ly/2TvaozB


❗A képen elrejtettünk öt hibát. A megfejtéseket üzenetben küldjétek el nekünk, a kép alatt hozzászólásban csak részvételi szándékodat jelezd❗


 

Sorsolás 2019.04.18.-án 18-órakor az addigi helyes megfejtők - hozzászólók között!


JÁTÉKSZABÁLYZAT - HÚSVÉTI NYEREMÉNYJÁTÉK!

1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE

A játék szervezője Alsóhegyi Tarka Major Kft., Cégjegyzékszám: 13-09-187005  (továbbiakban Szervező). A játékban önkéntesen részt vevő személyek adataiból Szervező üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, ezek közvetlen üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében. Az üzletszerzési listát harmadik fél felé nem továbbítja.
 

2. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI

Jelen szabályzat a  elérhető promóciós játékban való részvételre, és a megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik.
A játékban kizárólag magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes személy jogosult.


3. NYEREMÉNYEK, KÉZBESÍTÉS

A játékban kisorsolásra kerülő nyeremények:

Lime színű Loesdau márkájú Lime vagy Pink színű Loesdau márkájú fülvédő, póni vagy nagyló méretben!

A nyeremény tartalmazza a Magyarország területén történő kézbesítési költségeket. A nyereményt a Szervező facebook-on értesíti , a nyertes a postázási adatainak átadásához hozzájárul. A nyeremény kézbesítési időpontja változó lehet a kívánt méret készleten való rendelkezésére állásától függően. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható, más kedvezménnyel nem vonható össze.

4. A NYERTES KIVÁLASZTÁSA

Szervező a nyereményt a hozzászóló játékosok között sorsolással ítéli oda. A sorsolás során egy játékos kerül kiválasztásra. A Szervező a sorsolást 2019.04.18.-án, 18 órakor tartja. 
Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező a facebook-on (2 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, és a nyertes nem jelentkezik az értesítéstől számított egy héten belül, akkor az ajándékra való jogosultság elvész és a későbbiekben e miatt semmilyen igény nem támasztható a Szervezővel szemben. Amennyiben a nyertes nem érhető el, és jelen pont szerinti határidőn belül nem jelentkezik a nyereményért, pótnyertes kijelölésére nem kerül sor. A nyereményjátékban nem vehetnek részt Szervező közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

5. ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK, TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A játék keretében megadott adatait Szervező visszavonásig kezeli. Az adatkezelésben érintett adatok köre a regisztráció során megadott adatok egésze: név, e-mail cím.

Kérdése van?


Telefon: 06302735200


info@lovas-bolt.com


Partnereink